Baby& Child och Men på Webshopen

"På måndag 19/9 lanserar vi äntligen ett urval från vår herravdelning och från vår Baby & Child butik i vår webshop! Damavdelningen i webbshoppen får även ett nytt utseende som vi hoppas kommer att bjuda er på mer inspiration än någonsin!"Om ni håller muspekaren över alla kategorier så har de nya bilder eller utseenden. Jättefint!Chic repotage

I måndags så var chefredaktören för Chic hemma hon Chloeoch tittade på hennes och Nathalies garderob. De tog lite bilder för ett nummer som kommer ut senare i höst(nr 21). Charlotte fick också inspiration från Nathalie's garderob där det var färgkodat och säsongssorterat.

Bild på Chloes garderob och väskor:

20110913-182644.jpg

Hon har den smalare typen av galjor-kemtvättsgaljar som tar mindre plats.


Ladurée

För några dagar sedan var Chloe inne i nyöppna Stockholm Market och köpte ett Ladurée doftljus.Vad: Ladurée doftljus
Var: Stockholm Market
Pris: ca 500kr

Nytt i grderoben x3Vad: Tröja i lurex
Var: Zara Girl
Pris: 179kr
Vad: Rutig tröja satinerad
Var: Zara Girl
Pris: 249kr
Baksidan:Vad: Skjorta stjärnor
Var: Zara Girl
Pris: 249kr


Vad tycker ni om sakerna hon köpte?

Nathalie Schuterman Baby& Chlild kommer till Webshopen

Som ni kanske vet så stod det i Yourlife(en tidning som Nathalie var med i) att barnkläder kommer komma till Webshopbutiken. Nu så är det bestämt att de under september månad kommer att lägga upp ett urval av barnkläder på Webshopen. Så nu kan de utanför Stockholm också köpa barnkläder från Schuterman. Kul!

Ny design

Aloha! Hoppas allt är bra med er! Som ni ser har jag gjort en ny liten bloggdesign fast den är bara tillfällig... Förlåt för att min uppdatering inte varit så bra på sistonde men aja. Vill bara klargöra en sak, ATT JAG ÄR EN VANLIG FLICKA/TJEJ och inte en gammal man eller något liknande som vissa tror. Mina vänner vet vem jag  är och jag orkar inte komma upp med bevis så att ni ska tro mig... De som har mig på facebook och känner mig vet vem jag är...Sedan vill jag bara tipsa om Nathalie Schuterman's braiga blogg HÄR!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!